sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

HEAD testipäivä AaltoAlvarissa

Stamina Triathlon Clubin lauantain uintitreenivuorolla oli käynnissä melkoisen iloinen ja innostunut suhina, kun paikalliset triathlon -heräänneet  pääsivät testailemaan yhtä tärkeintä triathlon-varustetta - märkäpukua.
 
Testattavana oli kaksi merkkiä:
HEAD by Jyväskylän Sukelluskeskus ja minä HEAD Ambassadorin roolissa
Sailfish  by Endurance Sports Finland ja Mika Somppi
HEAD Black Marlin ja Sailfis G-Range

AaltoAlvarin katsomoihin rakennetuille minimessuille pölähti melkoinen määrä lajiväkeä. Pukujen kokoja arvottiin ja testattiin sellaisella tahdilla, että Ambassadorilla oli hiki pinnassa uimahallin kosteissa ja lämpimissä olosuhteissa. Tavoitteenani oli myös itse testailla mahdollisimman montaa pukua,  jotta osaa arvioida eri mallien ja merkkien eroja. Sain kiskottua oma Black Marlin -uutuuden puoliväliin asti, mutta aika kuluikin todella reippaissa merkeissä, kun uusia ja uusia testaajia pulpahteli katsomon liepeille. Nihkeässä uimahalli-ilmastossa sitten oikein talkoilla kiskottiin pukuja testaajien päälle. 
 


Kaikista tarkinta analyyisä ehti tekemään Lassse, joka oikein huolella testaili kummankin merkin pro -mallistoa.  Tsekkaa Kauramoottorin blogista Lassen arviot. Myös Niobe oli ahkera testaaja. Lisää analyysiä tässä: Niobumia

 Itse ehdin viimein pienen testiuinnin tekemään Black Marlinilla. Tuntui erittäin hyvälle, joten avovesiuintitreenien odotus alkoi välittömästi.
Pääsin antamaan myös pienen uintinäytteen Jyväskylän Sukelluskeskuksen Olli Lapin kuvaamaan videoklippiin  Facebook Jyväskylän Sukelluskeskus
 
Tsekkaa Sukelluskeskuksen verkkokaupasta lisäspeksejä HEADin  märkäpuvuista ja hinnoista. Triathlon -harjoitteluun ja kisaamiseen soveluu Tricomp Skin ja Tricomp 12 sekä  malliston lippulaiva Black Marlin. Tämän viikon Jyväskyän Sukelluskeskus (Ahjokatu 4) tarjoaa Staminalaislle 10% alennuksen kaikista HEAD märkäpuvuista. 
 
Testipäivään lisäantia toi Endurance Sports Finlandin edustamat Newton -juoksukengät. Olen itse täysin vannoutunut Hello Better  -juoksija. Tämän kauden uutuusmallit ehdottomasti päätyvät kevään ja kesän mittaan värikkäälle juoksu-kenkähyllystölleni!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti