lauantai 22. maaliskuuta 2014

Treenailua hyvässä seurassa!


  
 
Herääminen auringonpaisteeseen on ihan parasta. Silloin tietää, että päivän ohjelma tulee sisältämään tuntitolkulla ulkotreeniä. Tänään osan 1. ohjelmassa oli juoksulenkki Staminaisten - Jaanan, Nioben ja Tarjan -  iloisen kuplivassa seurassa.


Niobe, Tarja, Jaana


Tarja, Sari, Jaana

Juoksulenkin aikana oli malttamaton olo. Pakko päästä ajamaan lenkkiä asap. Eli pienen imurointitauon jälkeen cyclocrossari baanalle ja  uudessa Jypsin pinkissä ajopaidassa kohti Vaajakoskn SM-viestihiihtoja.  Aika erikoista, että hiihtokisoja voi pysähtyä katsomaa kesken fillarilenkin ilman, että seurauksena syväjäätyminen. Aurinko paistoi upean lämpimästi, joten pari miesten viestin vaihtoa tarkenin katsoa ennen lenkin jatkumista. Mahtava ajopäivä!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hyvässä seurassa ja hyvissä treenimestoissa on ollut ilo treenailla muinakin päivinä. Kerrottakoon nekin kuvin. Viikon kovimpiin treeneihin lukeutui kovatehoinen juoksu-pyörätreeni Hipposhallissa Staminan treenivuorolla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


... Ja uintia AaltoAlvarissa

 
Ja sitten treenipaikka, jossa on kohtuullisen ketterää saada itsestään ihan kaikki irti, jos tahtoa löytyy: Harjun (Neron) portaat  Portaat on ihan mun työpaikan - CreaMentorsin - naapurissa, joten tänne suuntaamme kollegatiimin kanssa viikottain kevään tullen. Kymmenen nousua!! 

 
 
Anu Varila
 
Jatkossa porrasjuoksupäivä on tiistai  ja startti n. klo 16:30, joten tervetuloa mukaan kärsimään  iloiseen joukkoomme!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  

1 kommentti:

  1. Kiitos lenkkiseurasta, siihen asti kuin pystyin juoksemaan... Jospa seuraavalla kerralla saisin juostua loppuun asti :D

    VastaaPoista