maanantai 3. maaliskuuta 2014

Staminaiset


Naisia, naisia ja lisää naisia pirskahtelee Staminan jäsenvahvuuteen iloista tahtia. Mikä mahtava syy perustaa seuraan oma naisjaosto - Staminaiset!  Kun koolla on tehokas joukkueellinen aktiivisia naisia, niin asioita ei kauaa veivata. Tiimipaidat &  kisa-asut on kohta tilauksessa ja kevään huipennuksena toteutetaan Staminaisten triathlonleiri Tahko Spassa 25-27.4. Varasin Tahko Spa Suites huoneistoja 14 osallistujalle.  Nyt näyttää, että limiittiä pitää vielä kasvattaa. Listoilla on  jo 16 osallistujaa. Luvassa mahtava  leiri upeissa puitteissa. Viikonloppu tulee siis olemaan kaikkea paitsi kuivaa!

 
Tahkolle on syntymässä hyvää vauhtia triathlon -keskittymä ja elokuussa pöhinä saavuttaa huippunsa, kun first edition Tahko Triathlon www.tahkotriathlon.fi/ pamahtaa käyntiin.
Tahko Triathlon kuuluu ehdottomasti myös omaan kisaohjelmaani. Ajoitus täydellisesti n.1,5 kk ennen kauden huipennusta Ironman Mallorcaa. 
 
Tulevan kesän kisaohjelmassa ehdottomasti mukana myös HEADin kanssa kolmivuotisen kumppanuussopimuksen tehneet kisatapahtumat: Vantaa Triathlon ja Kuopio Triathlon. https://www.head.com/swimming/news/?region=se&id=3409
 
Treenailu on saanut täysin uudenlaisen vivahteen, kun treeniohjelmaa ei tänä talvena  suunnitellakaan  kalenterin, vaan poikkeuksellisen sään mukaan. Talvisin täysin hiihtotreenailuun ja pitkänmatkan hiihtoihin keskittyneenä olen ihan uudenlaisessa treenailurytmityksessä.  Treeniohjelmisto on ollut likimain täysin triathlon -lajiharjoittelua. Hiihtokilsat ovat  siis kovin vähissä, vaikka hiihtokausi käynnistyi  heti Barcelonan kisareissulta palattuani Jyväslumi Oy:n ladulla Laajavuoressa. Lajiharjoittelun on mahdollistanut myös se iloinen asia, että olen pystynyt monen monen vuoden vammakierteen jälkeen treenaamaan huolella myös juoksua. Ja kun kenkävarastossa on  vauhdikkaaseen rullailuun houkuttelevat tuoreet Newton Bocot, niin taidanpa tarjota niille reippaan ulkoilutuksen just nyt!
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti