sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Vastatuuleen!


Mä en  talvella pyörää ulkoiluta - en!  Pyöräilykausi on yleensä alkanut reilusti Vuokatti-hiihdon jälkeen.  No, nythän tämä asetelma onkin ollut uudella tolalla. Tänä talvena pyörää on tullut liikuteltua sekä sisällä  että ulkona enemmän, kuin sitten viime vuosituhannen.  Viikko-ohjelmassa on ollut ensinnäkin  JYPSin spinning -treeni SATSilla ja siihen aina päälle räväkkä juoksu matolla. 
 
 
Myös basement "pyöräilystudio" on ollut aiempaa ahkerammassa käytössä lähinnä  time management -syistä.  Viime viikolle osui useampi reissupäivä ja istuin autossa yhteensä reilusti  yli 2000 km. Pitkän reissutyöpäivän jälkeen nopein tapa saada kroppa henkiin on hypätä tutun pyörän päälle ja jauhaa kampia musiikin tai tv-sarjan tahtiin. Toinen kropan henkiinherättäjä oli lauantaiaamun Staminan uintitreenit ja varsinaisen pääsarjan jälkeen tehdyt 4*200m potkut. Että mä inhoan potkuja, mutta kylläpähän aukes istumisesta jumittunut lantio.
 
Tämä viikonloppu on tarjonnut huippua kevätpyöräilykeliä. Maantiellä onnistuis jo näillä Jyväskylänkin  leveyksillä maantiefilon ulkoiluttaminen, mutta pyörätiet sen verran reippaasti hiekoituksen peittämiä, että cyclocrossari on mitä parhain ystävä tähän sydäntalvelle osuneeseen kevätkeliin.
 
No, kevätkeli oli kylläkin hienoinen tyrmäys.  Näytti hienolle ja tuntuikin hienolle, kun sai tuutata iloisesti voimakkaaseen myötätuuleen.  Mutta sittenhän oli edessä paluutuuli.  Ja sehän oli vastatuuli isolla V:llä ja T:llä.  Totuus vaisusta pedalpower -tasosta ainakin paljastui!! Illalla voi onneks ihailla todellisia mestareita Paris - Nizzan avausosuudella.
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti