tiistai 8. heinäkuuta 2014

Kylmästä lämpimään

Nyt on loma ja hot hot hot! Eihän lomailu voi paljoa paremmaksi enää mennä. Aamulenkki metsäpoluilla tehty ja eilinen pitkä yhdistelmä (1,5 km uinti, 85 km pyörä, 10,5 km juoksu) superhelteessä ei juurikaan painanut kropassa. Nyt blogia kirjoittelen bikineissä kotiterassilla. Ihanaa!!
 
Viikonloppu meni ihanasti Santerin rippijuhlahumussa. Sunnuntaina juhlittiin lähisuvun ja muutamien ystävien kanssa huippukeleissä meidän nuoren miehen rippijuhlaa.  Tuli samalla nuorelle miehelle kunnon testi: miten selvitä patsastelusta helteessä mustassa puvussa. Itsellänikin tarjoiluhulinan lomassa helteessä huhkiessa välillä karkas ajatus viielntävään veteen. Arvelin, että  illalla vielä ehtisin uintitreenin järvessä tekemään, mutta eihän se ihan niin mennyt. Ihan parasta oli keskittyä kerrankin huolella ainoan lapsukaisen ensimmäiseen seremonialliseen juhlapäivään.  Siitä muutamia kuvia:


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ennen juhlahumua viime viikon alkupuolisko meni vielä viimeisissä työpuuhissa, mutta varsin mieluisissa sellaisissa - Tahkolla.  Kestävyysurheilijoiden riemuksi alueelle ollaan kehittelemässä  Tahko Span liidaamana todella huippujuttuja. Yksi huikeimmista on Triathlon Training Center =  kiinteä harjoitteluympäristö triathlonin treenaamiseen, upea vaihtoalue lukittavin säilytyskopein sekä palvelukonsepti triathlonryhmille treenileiritoimintaan.  Syvärinlahteen on jo saatu valmiiksi  uintirata - HEADin poijulla merkattuna.  Uintirata lähtee ponttoonisillan vierestä. Rantaan rakennetaan vielä nousuliuska lähiaikoina.  Vesi oli vielä viime keskiviikkona erityisen piristävää - eli hyytävää, mutta ihan pakko oli 750 metrin rata käydä koeponnistamassa. Viimeistä kolmion siivua uidessani rauhoitun jo sen verran, että ennätin ihailemaan maisemia. Tahkovuori oli varsin vehreä ja upea näky uimarin perspektiivistä.  Ihan uudenlainen maisemakokemus uidesssa. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Kirpeän  uinnin jälkeen ei tehnyt mieli jatkaa kylmäilyä. Onneksi en ollut heinäkuisen koleuden armoilla. Suuntasin Tahko Span liikuntakerrokseen ajamaan Wattbikellä ja lopuksi vielä räväkkä veto hiihtoergolla. Jos ei olisi pieni palaveri painanut aikatauluissa, niin kilsan palauttelu Tahko Spa 25 m. altaassa olisi kruunannut kokonaisuuden täydellisesti.  Tästä, kun vielä päästään himpun vielä kehitetään systeemejä, niin kylläpä kelpaa triathlonistin  Tahkolla majailla. Olkaahan kuulolla!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tällaiset mukavat työn ja treenailun kombinaatiot on ihan huippua. Muuten tämän alkukesän työrytmitys  on aiheuttanut haasteita järkevän treenailun kannalta, mut näillä ehdoilla toki mennään. Onneksi sekaan on mahtunut muutamia todellisia supertreenejä ja mukavia triathlontunnelmia. Olin mukana pienellä puuhapanoksella Köhniötriathlonissa, joka järjestettiin ensimmäistä kertaa lauantaina 29.6. Kysessä oli Staminan järjestämä matalan kynnyksen kisa, jossa oli kaksi junioristarttia sekä aikuisten startti. Lähdin uintiosuudelle ns. valvojauimariksi / hengenpelastajaksi. Siispä ernen starttia piti tehdä "baywatch" leikki.Kaisalla eka tri-startti edessä. Hyvä Staminaiset!

 


Kisoissa hyvä tunnelma :)

Sunnuntailenkin kaffetauko Peurunkapyöräilyn reitillä.
Matkaa kertyi 145 km.
 

 
 
 
 
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti