maanantai 23. kesäkuuta 2014

Boutique -kisailua Vanajanlinnassa

SM-kisojen jälkeinen aamu oli yhtä juhlaa, vaikka tassuparkani oli aikamoisen kipuinen - kantapää ei siis kestänyt askeltamista  ollenkaan.  Lähtökohdat  triathlonkisailuun ei siis välttämättä ihan parhaat mahdolliset. Siitä huolimatta ihana auringon paiste ja  mukava odotusarvo nostatti fiiliksen korkealle. Tiesin, että luvassa oli ihan parasta mahdollista kisameininkiä.  Finntriathlon -perheen uusi jäsen - Finntriathlon Vanajanlinna  oli viimein starttia vaille valmis. Lauantaina linnan ympäristössä oli jo kisattu Bisnestriathlonin merkeissä, joten sunnuntain kisaporukka pääsi starttaamaan jo kertaalleen testatulle kisabaanalle. Huippujärjestelyt, superympäristö ja -olosuhteet, aurinkoinen keli ja mahtava kisaporukka =  odotettavissa ainutkertainen kokemus!
Kisan odotusarvoa nostatti merkittävällä tavalla myös se, että olen päässyt tekemään kuluneen vuoden aikana CreaMentors -tiimillämme mielenkiintoista duuniprojektia yhdessä Vanajanlinna Groupin yrittäjien kanssa.  Olemme rakentaneet yhdessä uudenlaista palvelukonseptia, jossa yhdistyy bisness, wellness ja sport. Sportness on Vanajanlinna Groupin uusi palvelukonsepti, joka pureutuu työtehokkuuteen virittämällä johtoryhmien ja avaintiimien iskukykyä. Kestävän bisneksen kulmakivet teroitetaan valmennushenkisen Sportnessin avulla huippuunsa. Laadun takeena toimivat Suomen sportti –ja hyvinvointialan kovimmat huippuosaajat sekä Vanajanlinna Groupin permiumtason palvelut ja palveluympäristöt.  Kesäkuun alussa pääsimme julkistamaan Anu Helinin nimityksen uuden palvelun liidaajaksi. Sportness Manageri Anu aloittaa Vanajanlinna Groupin palveluksessa elokuun alussa, joten syksyn mittaan on lupa odottaa kiinnostavia uutisia Sportness -palveluista ja -tapahtumista.  
Itse kisaan....
Kisaan oli starttaamassa erityisen hyvän fiiliksen poppoo - hiukan alle 100 kisaajaa ja mukana monta ensikertalaista.  Töpöstely kipeällä tassulla toi toki oman oudon valmistelufiiliksen, koska arvelin, että osaltani kisa jää uinti-&pyöräilykisaksi. Lisäksi edellisen päivä hytistely kylmässä kisassa oli vähän verottanut iskukykyä. En antanut ajatuksen häiritä, koska tunnelma oli muute korkealla. Olin mukana kisassa HEAD Ambassador -tiimiläisenä ja HEAD oli mukana myös kisan yhteistyökumppanina.  Lisäksi fiilistä nostatti se, että transitio -alueella näkyi iloinen määrä pinkkejä renkaita. #pinklwheels #TeamElinaJouhki oli siis vahvalla edustuksella mukana kisassa. Pinkit renkaat itse asiassa aiheuttivatkin pientä hämminkiä uinnin jälkeisessä transitiossa. Nousin naisten kärjessä uinnista ja vaihtoon sännätessäni seurailin pitkää pyöräriviä ja pinkkejä renkaita. Juoksin siinä innostuksissani pitkäksi ja omat renkaat ihan hukassa. Täydellä ilolla tällaisen sähläyksen kyllä tein. Ihan huippua, että pinkkiä väriä renkaissa oli sekoiluksi asti :)
Itse kisa sujui iloisissa fiiliksissä. Pyöräily suoritettiin viitenä kierroksena suljetulla reitillä kauniissa ympäristössä glof -viheriöiden välissä.   Ihan totaalista puristusta en todellakaan onnistunut saamaan aikaan, mutta olinpa intoa täynnä, kun pyörän jälkeen vaihdoin Newtonit jalkaan ja totesin, että mä pystyn juoksemaan. Juoksureitti oli mukava yllätyksellinen, kun päästiin mm. luikahtamaan kolme kertaa linnan muurin läpi ja mutkittelemaan mukavasti Linnan ympärillä.  Kokonaisuudessaan kisareitti oli upean kompaktisti muotoiltu. Isot kiitokset Finntriathlonin organisaatiolle!
 
Kisailun jälkeen boutique -henkinen kisa sai niitin, kun tarjolla oli ylelliset sauna- ja peseytmisolosuhteet  sekä  kaiken kruunaaja: herkullinen brunssi linnan juhlasalissa. Ensi vuonna tämä kisa on aivan taatusti ykköslistalla monen kisaajan kalenterissa. Suosittelen!
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti